I després

VIURE LA NIT I LA NATURA A L’ESPAI CARMEN THYSSEN

Compartiu aquesta història

Divendres, dia 27 de juliol, comença la temporada de visites guiades nocturnes a l’exposició Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff, a l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols. La visita serà conduïda per la comissària de la mostra, Pilar Giró. En aquesta ocasió, la novetat és que el recorregut s’acompanya d’una degustació de vins a càrrec de l’enòleg Jordi Agustí, del Celler Ca l’Àngel de Sant Feliu de Guíxols. De la mateixa manera que al llarg de la història de l’art la percepció de la natura ha evolucionat de la mà dels artistes, el raïm transformat en vi també evoluciona amb el pas del temps. Jordi Agustí relacionarà la degustació amb als moviments artístics i la percepció de la natura que s’observa a les sales on s’exhibeixen els quadres de la Col·lecció Carmen Thyssen. En total seran dues degustacions de vins, una a cada planta de l’exposició.

A continuació, la visita seguirà fins a l’espai superior del monestir, a L’atelier-Pepa Poch, on Pepa Poch ha muntat la proposta d’un taller d’artista on conflueix, la pintura, la ceràmica i la performance. En aquest espai quotidià transformat en obra d’art es farà una degustació de cava. Les bombolles d’aquesta beguda acompanyaran el tast d’un dels pastissos de xocolata que elabora Toni Viñas, de la pastisseria La vienesa, que reprodueixen quadres de Natura en evolució.

El Thyssen de nit és un clàssic dels estius empordanesos que es repetirà els dies 2, 10 i 24 d’agost, a les 22 hores. Aforament limitat. El preu d’aquesta visita guiada nocturna és de 15 euros. Per a reserves : turisme@guixols.cat, o bé 972 82 00 51

El més llegit

I després