Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols / Vall d’Aro convoca el VI Concurs Literari Gent Gran que es tancarà el 13 de març i es lliurarà per Sant Jordi, el 23 d’abril.
L’organització considera que les persones de més de 65 anys són els candidats perfectes per explicar un munt de records, experiències i vivències. Tots vosaltres teniu moltes vivències, records, experiències, etc. Sens dubte candidats perfectes per explicar-nos un munt de coses. Les persones que hi vulguin participar però que tinguin alguna dificultat a l’hora d’escriure, hi ha la possibilitat de sol.licitar l’ajuda d’un voluntari de Creu Roja.
Les bases del concurs són les següents:
1.Persona major de 65 anys. El tema és lliure però ha de ser un escrit original inèdit.
2.L’idioma tant pot ser en català com en castellà.
3.La modalitat tant pot ser narrativa com poesia (extensió màxima 2 fulles).
4.Data límit del lliurament 13 de Març de 2015.
5.Modalitats d’entrega de l’escrit:
a) Enviament per correu electrònic a: gentgran_sfg@creuroja.org
b) Trucar al 972 82 22 00 i un voluntari passarà personalment a recollir-lo.
6.Un Comitè d’experts, relacionats amb l’àmbit de les lletres i l’educació, farà la valoració i l’entrega dels premis.
7.L’entrega de premis es durà a terme en un acte públic amb Autoritats Municipals i el comitè d’experts el dia 18 d’abril de 2015 (Lloc a concretar).
8.Els premis es publicaran en el setmanari Àncora el dia 23 d’Abril de 2015.
Es lliuraran tres premis un on es valora la qualitat literària i uns altres tres premis on es premiarà l’originalitat, l’emoció, el sentiment…, i tots els participants rebran, una còpia de les obres presentades, juntament amb un obsequi de participació.
11.Qualsevol incidència no prevista a les Bases serà resolta per Creu Roja, d’acord amb el jurat.
12.Després del concurs, la Creu Roja, entitat organitzadora del Concurs Literari, podrà utilitzar les obres presentades fent-ne difusió dins dels seus espais de promoció.
Les obres i els premis que se’n facin difusió ho seran amb la indicació expressa dels autors.
Les persones interessades en participar s’han d’inscriure abans a Creu Roja Sant Feliu de Guíxols / Vall d’Aro. Tlf.: 972 82 22 00