VI CONCURS DE FOTOGRAFIA DEL SIAD GUÍXOLS

Aprofitant la celebració de la jornada “Dones ganxones, dones del món”, el Servei d’Igualtat i Atenció a la Dona organitza el seu VI concurs de fotografia.

Aquestes i altres activitats estan dins del Pla de Promoció de Polítiques d’Igualtat i es realitzen per fer visibles les dones, ja que la seva invisibilitat i el no reconeixement del seu paper en la societat són uns dels principals obstacles a l’hora d’aconseguir una igualtat real.

Les fotografies han de tenir com a protagonista a les dones i mostrar la seva diversitat en qualsevol àmbit de la vida.

 BASES

-Cal ser major d’edat en el moment d’enviar les fotografies.

-Enviament de fotografies a: concursfotografiasiad@gmail.com

-Cada fotografia (en arxiu digital) s’haurà d’identificar amb el pseudònim i el títol de la fotografia en el següent format: pseudònim, guió baix, títol de la fotografia, guió baix i el núm. de fotografia. Exemple: onada_dona sota la lluna_1. jpg

-Al correu hi haurà de constar: el nom i cognoms de la persona participant, la data de naixement, el pseudònim, telèfon de contacte, direcció electrònica de contacte, DNI, títol de la fotografia i lloc on s’ha pres la fotografia (en aquest ordre). L’assumpte serà “concurs fotogràfic”.

-La tècnica serà lliure.

-La fotografia ha de ser en format digital, en color o blanc i negre. S’acceptaran en format jpg amb un màxim de 3 MB de pes.

-Cada fotografia rebrà un correu electrònic de confirmació.

-Si no s’ha rebut aquest correu en un màxim de 7 dies és que la fotografia no ha arribat correctament. Podeu enviar un correu electrònic a igualtat@guixols.cat o trucar al 972 82 01 01.

-El nombre de fotografies a presentar per cada participant serà com a màxim de 3.

-El termini per presentar-les serà el 7 de maig de 2017 inclòs.

-El jurat estarà format per la regidora d’Igualtat i dos treballadores de l’equip del SIAD.

-Les fotografies presentades al concurs passaran a formar part de l’arxiu del SIAD, el qual les podrà utilitzar per a futures activitats i/o difusions. En aquest cas sempre s’indicarà l’autoria de la fotografia.

-L’autor/a de la fotografia és responsable d’haver obtingut els drets d’imatge de les persones que hi apareixen.

-Totes les fotografies participants en el concurs s’exposaran al Facebook del SIAD

-El lliurament de premis es farà el 14 de maig, a les 12.00h, dins de la jornada “Dones ganxones, dones del món” Rambla d’Antoni Vidal.

-L’organització es reserva el dret de declarar nul el concurs si es reben menys de 10 fotografies.

-Participar al concurs suposa acceptar aquestes bases i la decisió del jurat.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació