I després

VALL D’ARO RUN SERIES

Compartiu aquesta història

Després de tres edicions, l’antiga Lligueta Running canvia de nom i d’imatge i a partir d’ara s’anomena Vall d’Aro Run Series , amb una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, amb un circuit de quatre curses de perfil tècnic amb recorreguts similars que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o per espais de la façana marítima del municipi poc concorreguts pel turisme: La Nocturna (1 de setembre), Marxa de l’Escurçó (9 de setembre), La Lineal-Camí de Ronda (7 d’octubre) i La Clàssica-Marxa de Platja d’Aro (21 d’octubre).

Una iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i de tempsXcurses, que agrupa, des de l’any 2015, diverses marxes que ja existien i d’altres de nova creació. Es pot participar a totes, diverses o només a una de les curses, i és oberta tant a esportistes d’alt nivell com a afeccionats que vulguin gaudir-ne des d’una vessant més popular. Les inscripcions en línia ja són obertes i limitades a un màxim de 400 persones per cursa i inclou assegurança, servei de dutxes, guarda-roba, obsequi i avituallament final. La recollida de dorsals és el dia anterior a la cursa a Decathlon Platja d’Aro o el mateix dia de cada cursa, fins a mitja hora abans de l’inici.

En cada cursa hi ha 1r, 2n i 3r Premi absolut femení i masculí; 1r Premi al millor atleta local (femení i masculí); i al participant de més edat (masculí i femení). Per a la classificació global de la Serie i establir els guardons de 1r, 2n i 3r classificats femení i masculí, totes les curses són puntuables i es repartiran punts a cada participant. Cada marxa està senyalitzada i autoritzada i hi ha instal·lats diversos punts d’avituallament i control. Els menors d’edat han de presentar permís dels pares o tutors legats. No es permet córrer amb animals.
Inscripcions.
Més informació a www.ciutata.platjadaro.com

 

El més llegit

I després