I després

UNED, CURSOS D’ANGLÈS SEMIPRESENCIALS A SFG

Compartiu aquesta història

Durant el curs 2017-2018, el Centre Universitari d’Idiomes a Distància de la Universitat Nacional d’Eduació a Distància (CUID) impartirà a Sant Feliu de Guíxols dos cursos d’anglès en el marc del conveni entre l’Ajuntament i el Centre Associat de la UNED a Girona. Es tracta del nivell avançat B2 i del nivell superior C1 d’anglès.

A banda de les tutories i de la feina que cadascú ha de realitzar en línia, hi haurà setmanalment dues hores presencials de tutoria, el dimarts (nivell B2) o el dimecres (nivell C1) de 19 a 21h, a la Casa Palet, carrer Pecher, 7-19), que és la seu del Servei Municipal d’Educació.

Els cursos començaran el 7 de novembre de 2017 i finalitzaran el 16 de maig de 2018.

L’examen oral (speaking) i el listening es faran a Sant Feliu i l’examen escrit a la seu del Centre Associat de la UNED a Salt.

Hi ha convocatòria d’examen de juny i de setembre. Els certificats que s’obtenen estan acreditats amb el segell CertACLES i són vàlids per als estudiants universitaris de grau de qualsevol universitat catalana o espanyola que necessitin acreditar el nivell d’idiomes per obtenir el títol.El preu del curs és de 327 €, inclou el material i els drets d’examen.

La inscripció és oberta als majors de 16 anys i no cal acreditar nivell previ, si bé es recomana fer els tests que hi ha a la pàgina web del CUID de la UNED (www.cuid.uned.es) en la qual trobareu també la informació per a realitzar la matrícula i els descomptes aplicables.

Cal que formalitzeu la inscripció abans del 7 de novembre a l’adreça que trobareu a l’enllaç: http://portal.uned.es/portal/page?_pageid=93,19550428&_dad=portal&_schema=PORTAL&menu=oferta

 

 

El més llegit

I després