I després

Una trentena de vaixells participen en la Guíxols Medes d’aquest cap de setmana

L'entrega de guardons, els tradicionals lingots de plata, s'ha celebrat aquest diumenge a la tarda al Tinglado

Compartiu aquesta història

Una trentena de vaixells han participat aquest cap de setmana en la 52ª edició de la Regata Guíxols Medes, la més antiga de Catalunya que s’ha celebrat de manera ininterrompuda. Des del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols consideren un “èxit de participació” aquesta edició, que ha comptat amb regatistes de les classes Solitaris, A Dos, Altura i Mini.

En la categoria de Solitaris, amb 4 participants, s’hi ha imposat Eduardo de las Heras del Reial Club Nàutic de Tarragona. L’han seguit Francesc Santanach del Reial Club Marítim de Barcelona i Joel Brosa del Club Nàutic Arenys de Mar.

En classe A Dos, que comptava amb 10 participants, el primer lloc ha estat per Joan Balaguer del Club Vela de Blanes. L’han acompanyat al podi Luis Tort del Real Club Náutico de Barcelona i Xavi Torredeflot del Club Nàutic Port d’Aro.

Pel que fa a la categoria d’Altura, amb 10 vaixells competint, ha guanyat Martí Gelabert del Club Nàutic Port d’Aro. La segona posició ha estat per Ramon Garriga del mateix club i el tercer per Josep Maria Falgueras del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

El tret de sortida de la prova es va donar dissabte al migdia i el primer vaixell en completar el recorregut de Sant Feliu de Guíxols, Illes Medes, boia Odas i port ganxó, va arribar a les 3 de la matinada. Excepcionalment, divendres a les 5 de la tarda van sortir 6 vaixells de la classe mini des de Barcelona, que també van completar el traçat de la prova.

El balanç de la regata “és molt positiu ja que tots els participants l’han pogut acabar” expliquen des del club. El bon temps i la lluna plena han facilitat la navegació durant la nit.

L’entrega de guardons, els tradicionals lingots de plata,  s’ha celebrat aquest diumenge a la tarda al Tinglado. Hi han assistit el vicepresident de la Federació Catalana de Vela, Josep Maria Isern, la regidora d’Esports de Sant Feliu de Guíxols, Mireia Borrego i Josep Mediñà en representació de la comissió esportiva del Club Nàutic de Sant Feliu.

El més llegit

I després