I després

Una seixantena de músics participen al Guíxols Music at Home

Compartiu aquesta història

Fa uns dies, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, juntament amb l’Escola de Música van anunciar una nova iniciativa amb el nom de Guíxols Músics at Home. Una proposta que convidava a interpretar una cançó de manera col·lectiva entre tots els músics de la ciutat que volguessin participar-hi, concretament ‘Quan tot s’enlaira’, de Txarango. L’objectiu final és publicar un ‘vídeo-collage’ amb totes les aportacions musicals a la peça.

Degut a l’allau de participacions, que ronden vora la 60 d’aportacions musicals, l’organització ha hagut de triplicar els esforços pel complexe muntatge del vídeo i la peça musical i s’ha hagut d’endarrerir la presentació però avui ja s’ha pogut sentir un petit avançament al Programa Informatiu de Ràdio Sant Feliu.

Cantants, bateristes, baixistes, saxofonistes, violinistes i molts més, cadascú des de casa pero junts interpretant la peça musical. Des de l’Ajuntament i l’Escola de Música es vol agrair la gran participació dels guixolencs, que s’han involucrat per fer créixer junts un bonic projecte de ciutat. No falten gaires dies per la publicació del hit, estigueu atents a les xarxes perquè aviat podreu veure la nova orquestra virtual de Sant Feliu de Guíxols, sorgida per la ocasió i amb la voluntat de fer arribar la cultura a les cases, en un moment on la pandèmia pel Coronavirus ens l’ha fet necessitar tant.

El més llegit

I després