I després

Una seixantena d’alumnes participen al Pica Lletres enregistrat al Teatre Narcís Masferrer

Compartiu aquesta història

TV Costa Brava ha estat enregistrant aquesta passada setmana el programa Pica Lletres al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, on hi ha participat una seixantena d’alumnes de diversos instituts. El format del programa consisteix en lletrejar paraules en català i resoldre diversos jocs lingüístics amb la finalitat d’ampliar els coneixements en ortografia. La gravació dels espais ha durat 3 dies.

Per participar-hi, cada institut escull a tres alumnes que han d’enfrontar-se a tres alumnes d’un altre centre. El guanyador de cada concurs territorial participarà en la Gran Final Nacional, que es fa a final de curs.

El Pica Lletres va arrencar l’any 2006 i se’n fan dues versions, una per televisió i l’altra per ràdio. De la versió televisiva, que és la que s’ha enregistrat a Sant Feliu, se’n graven una mitjana de 200 programes cada temporada, en els quals hi participen més de 100 centres escolars amb vora un miler de concursants. El concurs és un programa de Produccions Audiovisuals Antàrtida per a diferents televisions del país i compta amb el suport de la Xarxa de Comunicació Local de Catalunya.

El més llegit

I després