I després

Un tobogan aquàtic urbà de 75 metres, novetat de la Festa de l’Aigua d’aquest any

L’Associació de Festes Ganxones, conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, organitza un any més la Festa de l’Aigua el proper dijous 1 d’agost. Aquesta any, com a gran novetat, oferirà un tobogan aquàtic urbà de 75 metres de llargada i de dos carrils que estarà ubicat al carrer Bourg de Péage. El recorregut es farà sobre flotadors gegants.

Compartiu aquesta història

L’Associació de Festes Ganxones, conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, organitza un any més la Festa de l’Aigua el proper dijous 1 d’agost.
Aquesta any, com a gran novetat, oferirà un tobogan aquàtic urbà de 75 metres de llargada i de dos carrils que estarà ubicat al carrer Bourg de Péage. El recorregut es farà sobre flotadors gegants.

Al mateix carrer s’instal.larà també un altre inflable i a la Plaça Miquel Murlà s’engegarà la font, hi haurà un inflable i s’hi farà la festa de l’escuma.
La presidenta de l’associació, Marce del Río, explica que la cercavila d’inici de la festa sortirà des la plaça del Monestir a partir de les 10.30 hores.

Acompanyaran el recorregut una cuba amb 10.000 litres d’aigua i un camió de la Brigada Municipal també equipat amb aigua. S’encarregaran d’omplir totes les joguines, pistoles d’aigua, galledes i demés estris que els usuaris portin. La comitiva seguirà pel Passeig dels Guíxols, carretera Palamós i final a la plaça Miquel Murlà.
La presidenta de l’associació ha agraït totes les facilitats que han trobat per part de l’Ajuntament en l’organització de l’activitat.

El més llegit

I després