L’Associació de Festes Ganxones, conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, organitza un any més la Festa de l’Aigua el proper dijous 1 d’agost.
Aquesta any, com a gran novetat, oferirà un tobogan aquàtic urbà de 75 metres de llargada i de dos carrils que estarà ubicat al carrer Bourg de Péage. El recorregut es farà sobre flotadors gegants.

Al mateix carrer s’instal.larà també un altre inflable i a la Plaça Miquel Murlà s’engegarà la font, hi haurà un inflable i s’hi farà la festa de l’escuma.
La presidenta de l’associació, Marce del Río, explica que la cercavila d’inici de la festa sortirà des la plaça del Monestir a partir de les 10.30 hores.

Acompanyaran el recorregut una cuba amb 10.000 litres d’aigua i un camió de la Brigada Municipal també equipat amb aigua. S’encarregaran d’omplir totes les joguines, pistoles d’aigua, galledes i demés estris que els usuaris portin. La comitiva seguirà pel Passeig dels Guíxols, carretera Palamós i final a la plaça Miquel Murlà.
La presidenta de l’associació ha agraït totes les facilitats que han trobat per part de l’Ajuntament en l’organització de l’activitat.