I després

Un Taller sobre ‘Paleolitisme’ és la propera activitat d’Ardenya Patrimoni i Natura

Anirà a càrrec de Néstor Sanchiz, arquèoleg autodidacta, artista integral i soci fundador de l’Associació. Les places estan limitades a 20 persones

Compartiu aquesta història

(Fotografia: Museu d’Història de Sant Feliu)

Ardenya Patrimoni i Natura ha organitzat una nova activitat, en aquest cas un taller sota el títol de ‘Paleolitisme: Seqüències del punt d’impacte intencional sobre còdols’. Serà el proper dissabte 1 de juny a les 11 del matí a l’Ermita de Sant Amanç.

Anirà a càrrec de Néstor Sanchiz, arquèoleg autodidacta, artista integral i soci fundador de l’Associació. Xavier de Blas, secretari de l’entitat, ens parla d’aquesta nova proposta, que està limitada a 20 places.

Sanchiz és també un incansable col·laborador del Museu d’Història de la ciutat, a més, ha estat descobridor de l’importantíssim material del paleolític de la Selva i de nombrosos jaciments i megàlits al massís de l’Ardenya. Va formar part de l’equip que amb Lluís Esteva va excavar diversos jaciments de diferents cronologies, juntament amb el seu germà Joan Sanchiz, Josep Escortell i altres col·laboradors.

Les inscripcions ja es poden fer per correu electrònic a info@ardenya.cat. En acabar, hi haurà vermut per als assistents.

Ardenya Patrimoni i Natura és un col·lectiu sense ànim de lucre que vetlla per la conservació, la divulgació i el patrimoni cultural i natural que integra el corredor de la Vall d’Aro i el massís de l’Ardenya.

El més llegit

I després