I després

Un nen de 9 anys queda atrapat hora i mitja en un tub de desguàs

Compartiu aquesta història

CALONGE | ACN / DDG Un nen de 9 anys va quedar atrapat ahir a la tarda dins un tub de desguàs pluvial prop d’un càmping de Calonge. Els Bombers el van aconseguir rescatar sa i estalvi al cap d’una hora i mitja de rebre l’avís.
L’infant estava jugant per una zona pròxima al càmping Treumal quan, poc abans de les quatre de la tarda, hauria relliscat i caigut dins un sot on es trobava el conducte, a 1,5 metres de profunditat. El nen va quedar atrapat pels peus a l’interior del tub, que era tan estret que només li permetia treure un braç a l’exterior. Sortosament es va poder alertar de seguida els equips de rescat. Primer es va rebaixar la terra que envolta la canonada de ciment i després es va trencar aquesta per poder treure el nen.
Mentre es duien a terme les tasques del rescat, el pare de la criatura li anava parlant per calmar-lo i li proporcionava aigua. En el dispositiu hi van participar quatre dotacions dels Bombers, un efectiu del GRAE i també s’hi va desplaçar un helicòpter per si calia evacuar-lo a un centre hospitalari. Finalment, pels volts de dos quarts de sis de la tarda, el nen va ser rescatat il·lès.

El més llegit

I després