I després

Un marroquí no identifica l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, i li ofereix marihuana

Compartiu aquesta història

Aquests dies a Sant Feliu s’estan portant a terme diverses accions per intentar neutralitzar el deteriorament de la vida pública, problemes de veïnatge, competència deslleial, bretolades, pintades, vandalisme,horaris d’establiments, venda d’estupefaents, etc.Dins de tot el seguit de queixes ciutadanes a les que s’està fent el seguiment a la recerca de buscar solucions, no hi han faltat les anècdotes malgrat que, com a tot arreu els actes incívics continuen proliferant i Motas assegura estar disposat a anar fins allà on el seu càrrec li permeti per posar-hi mà.
Dels viscuts en els darrers dies destaca el que ha viscut primera persona quan, en trobar-se a la confluència del carrer Sant Roc amb Sant Ramon (precisament amb un veí que li comentava que es venien drogues en l’entorn i s’havia detectat que un africà tenia un obrador il•legal on hi feia pa i el distribuïa als locutoris de la zona sense control sanitari), resulta que va veure com un marroquí passava una bossa amb marihuana a dues noies del poble que anaven amb una moto. L’alcalde s’hi va acostar i els hi va cridar l’atenció preguntant què feien. El marroquí li va dir que si en volia n’hi podia subministrar. En identificar-se com a alcalde, les noies varen fugir amb la moto sense pagar i el marroquí es va perdre pel carrer de Sant Roc.Una altra de les denúncies ateses va ser la d’un habitatge del carrer Sant Domènec on, presumptament, s’hi exercia la prostitució i s’ha procedit a decretar el tancament de l’activitat.
També han aparegut pintades a l’Ajuntament reivindicant que tinguem cura dels mars, les selves i els animals perquè “ens pertanyen atots” però ho varen fer de la manera més bruta realitzant grafits tanta la casa consistorial com a les parets de la platja de Sant Pol.
I, finalment, uns brètols varen entrar la matinada de dijous al col•legi l’Ardenya on varen forçar una gàbia de 50 cadires plegables amb les que varen formar diverses “expressions artístiques” a més detreure mobles de classes al pati, tovalloles i malmetre bates i llibres de text dels alumnes. Tot i això no es va trobar a faltar res ni es varen produir grans desperfectes.
Entre altres punts d’incidència, històricament, hi ha qui es dedica a trencar les bombetes dels fanals de la ronda Joan Casas.Per aquestes i altres qüestions, Carles Motas, formarà una taula cívica amb integrants de diversos àmbits per debatre i buscar solucions a aquest tipus de comportaments i arribar al màxim de les atribucions que derivades del seu càrrec per fer pagar les despeses(que pensa valorar i publicar) de tots els actes que es produeixin amés de demanar que els infractors facin treballs socials per a la comunitat per escarmentar als incívics o que les famílies els paguin en efectiu.Les reunions amb els cossos de seguretat sembla ser que tindran ja les primeres conseqüències en els propers dies en actuacions que no s’han concretat ni n’ha transcendit cap detall.

El més llegit

I després