I després

Un Enterrament de la Sardina amb centenars de persones conclou un exitós Carnaval de Sant Feliu

Durant la Rua del Divendres més de 4.200 participants varen desfilar per la ciutat i més de 1.400 varen formar part del Sopar de Colles

Compartiu aquesta història

Amb el seguici mortuori de l’Enterrament de la Sardina i amb la tradicional sardinada popular que aquest any es va celebrar al Parc de les Eres, anit va concloure el Carnaval 2024 de Sant Feliu de Guíxols, que enguany s’ha convertit, de nou, en un gran èxit de participació i públic.

La Reina i el rei Carnestoltes d’aquest any de la colla Els Grillats, la Namíbia i l’Himba, o el que és el mateix, l’Eli i l’Ivan, es mostren molts feliços per com ha anat tota la celebració d’aquesta festivitat a Sant Feliu.

El regidor d’Esdeveniments, Alexis Cubó, es mostra molt content per la gran participació, tant de colles com de públic, en les diverses propostes que s’han celebrat a la ciutat durant els dies de Carnaval i també per la bona energia que hi ha hagut.

L’Associació de Festes Ganxones va organitzat el Sopar de Colles i també va participar activament en totes les propostes que s’han celebrat aquests darrers dies. Marce del Río, presidenta de l’entitat, es mostra satisfeta per com s’ha esdevingut tot.

Del Río també agraeix la tasca realitzada per totes les colles que han participat en aquest Carnaval 2024 de Sant Feliu.

El més llegit

I després