I després

UN COMERCIAL PELS EDIFICIS ANLLÓ

Compartiu aquesta història

La Generalitat de Catalunya ha contractat una persona externa per atendre els inversors interessats en l’herència dels Anlló de Sant Feliu de Guíxols i, més concretament, en els establiments que s’hauran de reobrir com a hotels (el Regina, Les Noies-Rex I i el Panorama mentre que els hotels Avenida, Rex II, Mediterrani i Montserrat poden canviar a ús residencial). Així ho va explicar en el darrer ple municipal el vicealcalde i regidor delegat del Patrimoni Anlló, Pere Albó (PSC), informa el Diari de Girona. El socialista va explicar que l’Ajuntament ja ha tingut un primer contacte amb aquesta persona i que a partir d’aquest dimecres “hi posarà fil a l’agulla” per tirar endavant la venda d’aquest patrimoni, la subhasta del qual serà el 8 d’abril.
Albó va donar aquestes explicacions arran de la pregunta que li va formular el regidor d’ERC Jordi Vilà, el qual ja havia manifestat anteriorment que “l’important no és vendre els hotels, sinó que aquests s’obrin i que això reverteixi en la ciutat”. En aquest sentit, havia lamentat que “encara no s’han trobat inversors que vulguin fer-ho”.
El vicealcalde va concretar que aquesta persona contractada per l’administració catalana “s’encarregarà d’atendre tothom que hi estigui interessat”, de manera que els acompanyarà en els establiments que desitgin i els facilitarà la informació que necessitin. I farà d’interlocutor amb l’Ajuntament.
Albó va precisar igualment que pels contactes que han mantingut amb la Generalitat hi ha “bastanta gent interessada”. En tot cas, desconeix si són possibles inversors o gent que simplement pregunta per saber. I va afegir que també hi ha hagut trucades a l’Ajuntament, el qual n’ha fet una base de dades que facilitaran a la persona contractada per la Generalitat perquè “reprengui el contacte”.

El més llegit

I després