I després

Un arbre cau a la carretera de Palamós i talla el trànsit durant quatre hores

Compartiu aquesta història

El diari El Punt oferia en la seva edició d’avui la fotografia de l’arbre que va tallar durant quatre 4 hores, la matinada de dimecres, el trànsit de la carretera de Sant Feliu de Guíxols a Palamós (C-253), en ambdues direccions, a l’alçada dels apartaments Salter (entre l’escorxador i l’estació de servei CEPSA de Sant Pol) fins que els operaris varen procedir a enretirar-lo davant de l’expectació dels passants.

Les intenses pluges varen afeblir el terreny i les arrels del pi, de grans dimensions, es varen desprendre del terra provocant la seva caiguda sense que, afortunadament, es produïssin víctimes davant el perill que suposava el fet de caure a la carretera molt transitada en aquestes dates estiuenques.

Aquesta setmana també s’ha procedit a la tala d’un pi de grans dimensions annex al vial central del passeig davant dels jardins Juli Garreta per evitar qualsevol ensurt degut al seu pes i a la inclinació que havia patit, que va aconsellar realitzar aquesta acció preventiva per evitar qualsevol incidència.

A tota la zona molts d’aquests arbres es varen ressentir amb la nevada de la primavera del 2010 que els va afeblir pel pes de la neu que es va acumular omplint els boscos i finques d’arbres que no varen resistir el volum de neu que havien de suportar a les seves copes.

Recordem que hi ha un departament de medi ambient de l’Ajuntament ubicat a l’edifici de Les Vetlladores, al carrer del Mall, on qualsevol persona que detecti algun perill d’aquestes característiques es pot adreçar per tal d’evitar qualsevol incidència d’aquest tipus.

 

 

El més llegit

I després