El proper del mes de març es complirà un any de la darrera assistència de la representant del Parit Popular, Maria Àngeles Sánchez, a un Ple Municipal a l’Ajuntament de Sant Feliu. Fa unes setmanes en parlàvem amb Joan Alfons Albó en el programa “Línia amb l’alcalde” de la nostra emissora i ho atribuïa a qüestions internes del partit al temps que comentava que,  com que es cobra per assistència, aquests diners quedaven en el romanent del consistori.
Fa uns dies el Diari de Girona informava que la direcció provincial del PP segueix buscant el relleu  i que, el vicesecretari de Política Municipal del PPC de Girona, Manel Escobar, havia explicat que en un parell de setmanes la qüestió estaria resolta.
No es descartava que el número 2 de la llista, Francesc Igualador accedís a l’acta de regidor però no se li havia donat el vist-i-plau perquè, a través de les consultes fetes des de l’àrea de Secretaria, es considerava que la seva professió de policia a Palafrugell, és incompatible amb l’exercici del càrrec d’edil.
Entretant, Manel Escobar, havia comentat que qui està millor està posicionat per convertir-se definitivament en regidor és el número 3 de la llista, Òscar Álvarez i és possible que aquest dilluns es prengui la decisió definitiva.
Aquesta setmana, Àncora, publica en el seu Apartat 99, una carta de número dos, Francesc Igualador,  en la qual sembla que descarta la seva incorporació al Ple i que us reproduïm a continuació:

carta