I després

Un accident amb tres vehicles provoca un tall de circulació de més d’una hora a la carretera de Girona

L'incident, sense ferits, ha obligat la Policia Local a tallar el trànsit entre les 7:45h i les 9:15h del matí. Els serveis de neteja municipals han hagut de tirar sepiolita per a absorbir l’oli que ha vessat a la carretera fruit de la topada, i la grua ha retirat dos dels vehicles implicats.

Compartiu aquesta història

El matí d’avui dimecres, 24 de març, un accident a la carretera de Girona ha causat un tall al trànsit rodat entre les 7:45 i les 9:15 hores a Sant Feliu de Guíxols. A l’incident, del qual tothom n’ha sortit il·lès, s’hi han vist implicats fins a tres vehicles, i la grua n’ha hagut de retirar dos.

La topada ha tingut lloc a la carretera de Girona, una de les artèries viàries de la ciutat, més concretament a l’alçada de la benzinera BP. La Policia Local s’hi ha desplaçat ràpidament i s’ha encarregat de donar pas alternatiu als automòbils que sortien i entraven de la ciutat per la via. La circulació s’ha desviat cap a la zona de barbacoes mentre els serveis de neteja municipals han polit la zona i hi han tirat sepiolita per tal d’absorbir l’oli que ha vessat a la carretera fruit de la topada.

El més llegit

I després