I després

Últims dies per demanar les subvencions al lloguer d’habitatges per a joves

Compartiu aquesta història

Demà dimecres finalitza el termini per demanar els ajuts al pagament del lloguer dirigits a joves de fins a 35 anys i que ofereix l’Agència d’Habitatge de Catalunya, però que es poden tramitar des de l’Oficina Local d’habitatge del carrer Rutlla. Aquest ajuts van dirigits a persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’us i que hi constin com a empadronats.

En canvi no podran ser beneficiaris de la subvenció aquelles persones que tinguin el domicili habitual arrendat o cedit, aquelles que tinguin parentiu o afinitat fins a segon grau, amb els arrendadors o cedents de l’habitatge.

Segons informen des de l’Oficina Local d’Habitatge, ja s’han formalitzat més de 50 sol·licituds des d’aquest centre i encara falten comptabilitzar les que es facin entre avui i demà.

Per tramitar aquestes ajudes podeu contactar amb l’Oficina Local d’Habitatge de la ciutat al telèfon 972 82 25 99 o enviar un correu electrònic a habitatge@guixols.cat per tal de concretar cita prèvia amb el servei.

 

El més llegit

I després