I després

TSF vol una auditoria a Recursos Humans

Compartiu aquesta història

El Grup Municipal de Tots per Sant Feliu (TSF) ha informat que han entrat una instància a l’Ajuntament en la qual demanen que es faci una auditoria perquè diuen que tenen indicis de que es poden haver comès irregularitats en les promocions internes, puges de sou, de categoria, etc. A més es queixen que no se’ls hagi subministrat la informació que fa mesos reclamen.
Durant el darrer Ple Ordinari de dijous, Carles Motas ja feia referències a la delegació que l’alcalde, Joan Alfons Albó, ha fet en favor de la regidora Pilar Giró al front de l’Àrea de Recursos Humans i que s’interpreta, des de TSF, com una casualitat singular.
A més, el portaveu del partit independent, en el Ple, va demanar aclariments sobre el destí de despeses ordenades per decret d’alcaldia (com un viatge a Fitur, unes despeses per pintar un quadre, el pagament de la confecció d’un llibre o fins i tot la compra de carbó per Sant Antoni i Carnaval a més de les paneres de Nadal, entre altres). Després del Ple el portaveu va declarar que a partir d’ara es posaven repassar, una per una, les despeses de representació i tots els decrets que es signen.
Finalment, demanàvem a Motas si ens podia aclarir a què es referia en una entrada que feia en el seu Facebook en què deia textualment: “Es veu que comencen pel sud (València) i van punjant…Sabadell, Lloret,….algú ja deu estar posant les barbes en remull, per allò de la dita castellana “Si las barbas de …..”. Al temps”. En aquest sentit va contestar que ja s’entén prou i es remetia a què “temps al temps”.
Als pocs segons comentàvem a l’alcalde aquestes declaracions i va dir que no calia cap auditoria perquè els propis serveis tècnics municipals són els qui ho havien detectat i que Intervenció ha redactat un informe en el qual s’estan bassant per reordenar-ho. També apuntava que es tracta d’un nivell d’errades com algun trieni, alguna seguretat social, productivitat, algunes entrades manuals al programa informàtic que creaven problemes de poca importància i que, precisament per la seva falta de temps, ha delegat en una regidora que pot invertir més temps i que aquesta ombra d’irregularitats forma part de la manera de funcionar de TSF.
Comentava que aquesta és una àrea sensible i és per això que faran importants canvis perquè no pot haver-hi el marge d’error actual que, en tot cas, mai no serien errors provocats per decisions polítiques, que alguns es varen esmenar en el darrer Ple i que es continua en aquesta línia.

El més llegit

I després