I després

TSF vol recuperar el Palm Beach amb activitat comercial, serveis i una sala polivalent

Compartiu aquesta història

La majoria de partits tenen alguna proposta per poder recuperar l’espai dels antics banys Sant Elm, també coneguts com a Palm Beach.

Es tracta d’un immoble propietat de Costes de l’Estat i de la Generalitat i per això Tots per Sant Feliu espera que en els propers anys la propietat acabi revertint cap a l’Ajuntament per tal de poder recuperar l’espai. 

El candidat de Tots, Carles Motas, va explicar divendres en l’acte principal de la candidatura al Teatre que ja hi ha camí fet i, fins i tot, ja hi ha un avantprojecte de recuperació d’aquest espai a primera línia de mar que situa la inversió en uns 2M€.

Motas explica que la proposta de Tots per Sant Feliu pel nou Palm Beach inclou un ús públic, un ús comercial, que per exemple podria ser un restaurant o un spa, un espai polivalent per a exposicions o conferències i, tots els baixos que toquen a la sorra de la platja, destinat a serveis com lloguer de Kayaks o similar.

El candidat de Tots defensa que una ciutat com Sant Feliu no es pot permetre una edifici en estat ruinós a primera línia de mar i creu que la recuperació del Palm Beach seria la cirereta a tota la reforma feta a la zona de Rius i Calvet.

Segons Tots per Sant Feliu, les converses amb Costes estan ja molt avançades i ara toca començar a redactar el projecte executiu d’aquesta reforma.

Paral·lelament, la formació es compromet a millorar els miradors de la ciutat i dotar de zones verdes i enjardinades a tots els barris. En aquest sentit recorden que en aquest mandat s’han plantat més de 400 arbres a la ciutat i més de 20.000 flors.

El més llegit

I després