Més de 300 persones varen assistir divendres a la Sala de Festes las Vegas per assistir a la presentació pública de Carles Motas com a candidat de la formació Tots per Sant Feliu que va comptar amb una posada en escena singular, on el públic envoltava als oradors que, amb micròfon de solapa i en moviment, es dirigien al públic creant una sensació de proximitat.
Va iniciar les intervencions Sílvia Romero, que pertany a l’agrupació des del 1997 però que fins ara no havia format part de les anteriors candidatures, i que va incidir en la necessitat de recuperar la idea d’una ciutat “pròspera, moderna, dinàmica i referent al nostre territori” mitjançant la vinculació dels ciutadans i les associacions a la governança del municipi. “Les associacions empresarials de Sant Feliu estan patint el seu moment més crític, perden socis i conseqüentment representativitat. Cal tornar a donar impuls a aquestes associacions: són la clau pel creixement econòmic”, va reblar Romero, que concorrerà en els primers llocs de la llista.
Tot seguit el futur número dos de la candidatura, Josep Saballs es va centrar especialment, a desgranar com han treballat des del grup municipal, les dificultats que considerava que han trobat per fer la seva acció fiscalitzadora, fent incidència en els “comportaments” de la coalició CiU i PSC, fent públics sous  i “adjudicacions d’obres a dit”, la qual cosa afirmava que no havia minvat  la seva decisió de fer una oposició ferma, valenta i decidida malgrat les dificultats. En definitiva, va destacar el rigor de la formació en el seu paper com a principal grup a l’oposició.
Carles Motas va tancar l’acte destacant les virtuts de Sant Feliu i la necessitat de no conformar-se amb “l’anar fent” i destacant que la ciutat ha d’aspirar a ser més ambiciosa perquè considera que té moltes més possibilitats de prosperar.
Va dir que cal tenir més consideració amb les persones que han de ser els veritables protagonistes i els destinataris del benestar que mereixen, per a la qual cosa va posar a disposició dels ciutadans el seu equip que considera que ha demostrat tenir una solvència contrastada per oferir nous reptes als ciutadans basats en el benestar a través de les potencialitats amb què compta Sant Feliu, donant a entendre que gairebé tot està per fer si les fórmules que s’apliquen són contraries als criteris de l’actual govern.
També es va suggerir votar un canvi amb garanties per sortir de la rutina i aspirar a una ciutat d’excel·lència, donant preferència al benestar de les persones a través de polítiques justes i al treball realitzat amb transparència i igualtat d’oportunitats.