I després

TSF es presenta com a garantia de progrés per continuar millorant la ciutat 

Compartiu aquesta història

Durant el debat electoral celebrat ahir a la tarda al teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu, el candidat de Tots per Sant Feliu, Carles Motas, es va presentar com la garantia de progrés per la ciutat. Motas va fer balanç dels darrers 4 anys de mandat. Va recordar que en aquest temps el govern ha hagut de lidiar amb el temporal Glòria, la crisi sanitària i econòmica del coronavirus o la crisi derivada de la Guerra d’Ucraïna.

Tot i això el candidat assegura que s’ha fet molta feina en aquest últim mandat.

Sobre aquestes eleccions, Motas defensa que la seva candidatura té representativitat de tots els barris, edats i professions.

Motas va explicar en el debat que es preveu la compra en breu d’uns terrenys on construir 30 pisos de protecció oficial i va denunciar la desídia de la Generalitat en la gestió de l’herència Anlló. Motas espera poder destinar l’antic hotel Regina com habitatge social.

Motas va explicar que el govern municipal ha augmentat significativament la despesa en residències i gent gran i va recordar que està en marxa un estudi per renovar i ampliar l’Asil Surís.

En economia va recordar que la ciutat és un pols d’atracció turística com demostren els ingressos per taxa turística que ha passat dels 35.000€ fa 7 anys als 130.000€ l’any passat.

Sobre la neteja i recollida d’escombraries, el candidat va explicar que només fa unes setmanes que s’ha completat el desplegament dels contenidors i que ja es nota una millora en el percentatge de separació de residus.

El més llegit

I després