I després

TSF demana el compliment de les sentències

Compartiu aquesta història

El grup Municipal de Tots Per Sant Feliu (TSF) ha difós una nota als mitjans a través de la qual exposen que “el jutjat nº 2 de Girona ha dictat sentència 173/13 i ha anul·lat els pagaments fets al vicealcalde de Sant Feliu, Sr. Pere Albó, per ser indeguts per il·lícits. Cal recordar que aquesta és la segona sentència referent aquest cas. La primera sentencia (208/12) anul·lava els pagaments fets per l’ajuntament al vicealcalde compresos entre els mesos de Juliol i Octubre de 2011, amb un import de 15.360€. Aquesta segona sentència anul·la els pagaments fets des de Novembre 2011 fins Juny 2012 amb pagues dobles incloses i contempla el retorn de 27.468,15 €.
És a dir, 15.360+27.468.15 fa un total de 42.828,15 € que hauran de tornar al lloc on no haurien d’haver sortit mai. I és que la sentencia judicial no fa més que refermar el que ja es sabut per tots els ciutadans:el Sr Joan Alfons Albó (CiU) va aconseguir un suport polític del PSC a canvi d’una contraprestació econòmica.
Les despeses d’advocats, procuradors, assessorsi elaboració de dictàmens pugen més de 22.450 € que l’alcalde i el vicealcalde han carregat a l’ajuntament. Una despesa del tot injustificable que hauria d’anar exclusivament al seu càrrec ja que considerem que tothom a de pagar les seves despeses jurídiques i no carregar-ho als ciutadans.
Cal recordar, també, que el PSC i CiU van presentar un recurs per anular la primera de les sentències al·legant que no havien estat notificats sobre el procediment obert. O sigui, que desconeixien que hi havia un contenciós contra els pagament fets al vicealcalde.Després de la celebració d’un ple extraordinari, presentació de mocions, debats pujats de to, modificacions del reglament municipal(ROM), aprovacions retroactives, declaracions a mitjans de comunicació etc…considerem un acte de cinisme i desvergonyiment polític el manifestar desconeixement i demanar la nul·litat del procés jurídic.
Tant és així que la jutgessa desestima la petició de nul·litat i diu que “si no se personó en la actuacions no fue por desconocimiento o falta de emplazamiento sinó porque no tuvo interès en hacerlo antes de sentència”.
A més imposa al Sr Pere Albó el pagament de totes les costes causades per aquest incident de nul·litat de sentència.
Tornaran PSC i CiU a presentar un recurs de súplica? Tornaran a justificar indefensió davant del jutge per que “no sabien que hi havia un judici per aquest assumpte”?
Des de Tots per Sant Feliu no ens estranya res vist nul sentit ètic i moral del Sr. Alcalde i d’aquells partits que governen la ciutat, CiU i PSC”.

El més llegit

I després