TROBEN OUS DE TAURÓ A SANT POL

El passat temporal de llevant fou realment espectacular, especialment en  trams de platja sense esculls, com la de Sant Pol,  que en la seva ressaca va deixar a la sorra tota mena d’elements que les fortes onades varen transportar.
Per una banda els que el mar retorna, com deixalles i troncs que cauen dels penya-segats i també els propis del seu fons marí com les algues, petxines, etc.
El passat dijous, 3 d’abril membres de Dive Different, club que tenia la seva seu al Nàutic Vell de Sant Feliu i que ara es troben a la platja de Sant Pol, mostraven a través de Twitter  fotografies d’ous o càpsules de tauró entre els elements transportats a la sorra pel temporal.
La nostra emissora va contactar amb els submarinistes i el seu responsable, Toni Herrera , confirmava la troballa afegint que no és la primera vegada que es dóna aquesta situació atès que en temporals anteriors ja havien detectat.
Naturalment que la pregunta que seguia era òbvia, cal tenir alguna mena de motiu per alarmar-se davant la presència d’aquests ous? Herrera comentava que no, que solen ser de tauró o de Rajada de petita estructura, afegint que les càpsules estaven buides  que, d’entrada, no hi havia cap motiu per a la preocupació però que sí que calia remarcar que no és habitual en aquesta zona del litoral de trobar aquest tipus d’element.
El fet que ho pengessin al Twitter, precisament, era la raó de mostrar una imatge que no és gens comú però que sí que es donava en algunes ocasions quan el temporal els transporta fins a la sorra.

TAURÓ FACE

TAUROO

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació