I després

Troben morta una dona a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Una dona de 70 anys fou trobada morta en el seu domicili del carrer Arbre del Rei de Sant Feliu de Guíxols a la mitjanit del dijous al divendres.
Sembla ser que el seu propi fill va donar l’avís als mossos en no poder accedir a l’habitatge i en no obtenir resposta a les seves trucades a més de no poder accedir al domicili atès que la senyora havia deixat la clau posada al bombí per la part interior.
Una dotació dels bombers i de la policia varen accedir finalment al domicilio n varen trobar el cos sense vida de la propietària.
Les primeres hipòtesis apunten a un suïcidi voluntari tot i que s’està pendent dels resultats de l’autòpsia per poder confirmar les causes exactes de la seva mort.
Segons les nostres informacions la senyora tenia col·locada una brida al coll i una altra als canells per la part del davant del cos. Es dóna el cas que ja, en altres ocasions, s’han produït suïcidis en les mateixes circumstàncies en què, mentre la brida del coll va asfixiant a la persona, dóna temps a posar-ne una altra que immobilitza els canells estrenyent-la amb la boca, possibilitat que cal confirmar a través de l’autòpsia per tal de descartar altres possibles circumstàncies que, de entrada, no s’han contemplat en les primeres investigacions.

El més llegit

I després