I després

Trobada i intercanvi de llavors als horts municipals de Mas Cabanyes

Coincidint amb la Setmana Bio per l’Alimentació Ecològica 2021, l'Àrea de Medi Ambient i Acció Social de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, conjuntament amb els hortolans i hortolanes dels Horts Municipals Ecològics de Sant Feliu i Càritas engeguen una trobada d’intercanvi de llavors.

Compartiu aquesta història

Coincidint amb la Setmana Bio per l’Alimentació Ecològica 2021, les àrees de Sostenibilitat, Medi Natural i Salut, i Acció Social de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, conjuntament amb els hortolans i hortolanes dels Horts Municipals Ecològics de Sant Feliu i Càritas, engeguen una trobada d’intercanvi de llavors tradicionals i una visita als horts de Mas Cabanyes, en una activitat que serà el dissabte 16 d’octubre a les 12.30 hores als horts ubicats a l’Avinguda Europa, nº 30.

És una trobada on cada persona presenta i explica les seves llavors i/o planters i els dóna o intercanvia per altres.

La idea, dins el marc de la sobirania alimentària, és per:

► Fomentar el dret dels hortolans a les seves pròpies llavors.
► Promocionar l’autogestió i l’autonomia en la conservació, reproducció i cultiu de varietats d’espècies hortícoles tradicionals.
► Mantenir la diversitat biològica de les varietats antigues i tradicionals que s’han cultivat i es cultiven a l’Empordà i en concret a Sant Feliu de Guíxols.
► Conservar els privilegis de l’agricultor/a sobre les llavors que conserven i autogestionen, per davant de les patents de les multinacionals de les llavors.

Es convida als hortolans i hortolanes dels horts municipals de Sant Feliu de Guíxols i dels de la Xarxa d’Horts Comunitaris del Baix Empordà i a tothom que hi pugui estar interessat..

Teniu més informació fent clic aquí.

El més llegit

I després