I després

TRIOMF DEL GUÍXOLS EN EL DERBI GANXÓ

Compartiu aquesta història

L’AD Guíxols s’ha endut la victòria aquest diumenge en la segona volta amb el Vilartagues CF. Els de Toni Sánchez han hagut de lluitar per aconseguir el resultat d’1-2 en el segon partit oficial de la història entre els dos clubs ganxons.

La primera meitat ha estat de domini visitant, el Guíxols s’ha avançat al minut 37′ amb un còrner que ha culminat el capità Bilal. Després del descans, la segona meitat ha arrencat de la mateixa manera.
Però a l’11′ el Guíxols ha tornat en aquest cas amb una rematada de cap de Riky.
Minuts més tard, el Vilartagues ha tornat a reviure al 33′ amb el gol de Osky després d’una assitència de Manu.

El Vilartagues n’ha tingut de molt clares, tot i que al final els tres punts han volat cap a Mascanada.
El resultat del derbi fa que el Vilartagues continuiï en places de descens al Grup 1 de 2a Catalana a un punt, això sí, de la salvació. El Guíxols, mentrestant, se situa segon en zona de promoció i a només un punt del líder, l’Escala.