I després

Tres notícies musicals de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

La tercera semifinal del concurs Destaca’t es portarà a terme aquest divendres, 24 de maig ,a partir de les 19:30h, a la Sala TZVR, zona de l’antic escorxador municipal de Sant Feliu (crta. De Palamós, 266), i comptarà amb la participació dels grups: “Tant de bo”, “Gir”, “Indigo” i “Medusa Box”.
El Destaca’t torna a Sant Feliu de Guíxols, després que l’any passat es disputés a Santa Cristina d’Aro. La final, on el grup guanyador actuarà a l’Acampada Jove de Montblanc, es farà el proper 28 de juny a la sala La Mirona de Salt.
El Destaca’t, és el concurs de Música Jove de les Comarques Gironines, destinat a promocionar els grups emergents de les nostres comarques, i on el guanyador te l’oportunitat de participar a l’Acampada Jove.
Des del Destaca’t s’ha volgut agrair a l’Atzavara Club, la seva col·laboració i suport en l’organització de la semifinal de Sant Feliu de Guíxols.
Podeu consultar tota la informació a: www.destacat.cat

Al local La Goleta (Galeries del Mar de Sant Feliu), que disposa d’una variada programació permanent de música en directe, han preparat per aquest diumenge, 26 de maig, a les 7 de la tarda, una Trobada de Cantautors de diversos estils i generacions que defineixen com “un acte cultural en un espai familiar i còmode, on es proposa que tot artista tingui l’oportunitat de presentar nous projectes o reviure’n d’antics. Un escenari a la disposició de tothom que hi vulgui participar, fomentant l’opinió, l’intercanvi i sobretot la descoberta”.
Participació ja confirmada d’autors com Sé (SFG), Ask the Dust (SFG), Marlon Dean Clift (Platja d’Aro), Vol Menor (Calonge), Tona Gafarot (Llambilles), Jaume Guardia (Ripoll), Enjosepmaria (Sant Cebrià de Vallalta), Cantaitor (Sants, Bcn). La lliure inscripció, encara oberta, i permetrà gaudir d’una vetllada de música d’autor plural d’arreu de Catalunya.

El passat dissabte 18 de maig es va portar a terme la VIII edició de l’aplec jove de Pedralta. Enguany, al igual que l’anterior, l’acte es va portar a terme en la zona de Santa Escolàstica, reafirmant aquest lloc per a la celebració d’aquest acte. Destaca, d’aquesta última edició, les Olimpíades de Pagès on els participants van lluir les seves dots per exercir aquesta professió, així com el Laberint de Coneixement, on els concursant contestaven a preguntes a la vegada que realitzaven un circuit per bosc. Finalment, el toc musical va venir de la mà de Mål, Funk You, i Wildman. Finalment, també podem destacar la participació d’una associació de recent creació, Electronic Music Squad, que va tancar l’acte amb música electrònica.

El més llegit

I després