I després

TRAFICANT DE DROGUES DETINGUT A SFG

Compartiu aquesta història

La Policia local de Sant Feliu de Guíxols en col·laboració amb els Mossos d’esquadra van practicar la detenció d’un presumpte traficant d’estupefaents el proppassat dia 17 de juliol segons informa el regidor Francisco Cárdenas i l’inspector en cap, Josep Miñarro. Detingut i diligències van passar a disposició judicial després d’un escorcoll efectuat al domicili del detingut. En aquest escorcoll es van intervenir diners en efectiu, diverses peces de haixix, cocaïna i diferents estris per preparar les substàncies així com documentació relacionada.
La intervenció va néixer gràcies a l’avís, a la Policia Local, per part d’un ciutadà que observava des de feia temps que, en un barri concret de la ciutat , una persona venia drogues regularment.
La Policia local va disposar d’un servei de paisà, el mes de juny, que en un primer moment va donar com a resultat un primer detingut per tràfic de drogues amb menors d’edat. En aquesta detenció va col·laborar també, el cos de Mossos d’Esquadra restant ajornada la present intervenció.
Actualment el servei de Policia Local compta amb agents no uniformats per tal d’efectuar control del compliment de les ordenances municipals, especialment pel que fa a les ordenances de convivència (defecacions d’animals, bretolades, neteja urbana, etc.). Aquest servei, que ha generat diverses actuacions i sancions, ha de servir també per efectuar tasques de prevenció i localització del petit tràfic de drogues.

El més llegit

I després