I després

Tots x Sant Feliu planteja una renovació de tots els parcs infantils de la ciutat

Té planificada la renovació d'una 30a de parcs

Compartiu aquesta història

Una de les propostes que la formació contempla en el seu programa és la renovació de tots els parcs lúdics infantils de la ciutat. Tots x Sant Feliu es proposa continuar amb la tasca fet aquests últims anys i completar la renovació de la trentena de parcs que hi ha en els diferents àmbits de la  ciutat.

Segons l’alcaldable de Tots, Carles Motas, l’esbarjo dels infants de Sant Feliu és important i cal millorar-ne els espais

En aquest sentit el cap de lista explica que en aquest últim mandat s’han renovat per complet els parcs del passeig de mar, el de l’avinguda Canàries o el que es troba a tocar del Baldiri Reixach. Els propers a la llista són el del Sot dels Canyers, al del carrer Tarragona o la Plaça dels drets humans.

Segons la formació, la planificació és bàsica a l’hora d’executar les obres i inversions i per això ja té en ment com adaptar els actuals parcs infantils a les noves realitats  i als propis entorns on estan ubicats.

També està previst al programa la dignificació del parc de les Dunes, a l’àmbit de Sant Pol, i de la seva zona de serveis. 

Tots per Sant Feliu va organitzar ahir una carpa informativa a la rambla de la ciutat on el cap de llista i la resta de la candidatura van estar explicant les seves propostes de futur per a la ciutat.

El més llegit

I després