I després

Tots per Sant Feliu busca revalidar la confiança dels ganxons per governar 4 anys més

Motas espera passar l'examen de la ciutadania

Compartiu aquesta història

La formació ha començat la campanya amb la tradicional enganxada de cartells aquesta mitjanit al carrer Rufo després d’un sopar de militants i simpatitzants.

L’actual alcalde i candidat a la reelecció, Carles Motas, afronta aquests comicis amb moltes ganes. Segons el cap de llista de Tots per Sant Feliu aquesta campanya servirà per mostrar el que s’ha fet en aquests 4 últims anys i també explicar els projectes de la formació pel proper mandat. Motas es mostra motivat per l’examen que suposen aquestes eleccions.

Tots per Sant Feliu ha triat l’eslògan “Seguim fent una ciutat millor” per aquesta campanya electoral, en la que preveu diferents trobades amb sectors culturals, associatius i empresarials de la ciutat, així com un gran míting central la setmana vinent. Motas explica que també preveuen oferir molta informació a través de les xarxes socials.

Ara fa 4 anys, Tots per Sant Feliu va ser la força política més votada a les eleccions municipals. Va aconseguir 2 de cada 3 vots, fregant la majoria absoluta amb 10 dels 21 regidors del consistori guixolenc, millorant amb escreix els registres del 2015.

El més llegit

I després