I després

Tots els grups politics representats a l’Ajuntament de SFG s’uneixen en favor del projecte d’ampliació de l’asil.

Compartiu aquesta història

Si bé la setmana ha estat moguda entre els grups polítics quant a la propietat de la idea de l’adequació, modernització i ampliació de l’Asil Surís, en arribar al Ple una moció del PSC i la possibilitat de poder retocar el text, per tal de fer-la conjunta, va possibilitar una entesa mitjançant una redacció més genèrica del text a través del qual la totalitat dels grups s’unien en un recés per tirar endavant un projecte de ciutat que, sigui qui sigui qui governi en un futur, tindrà el suport incondicional de la resta de grups.
Arribats a aquest punt caldrà posar-se d’acord amb el finançament ja que, a hores d’ara, hi ha importants diferències entre les parts quant al finançament atès que, mentre que l’actual l’equip de govern és partidari de comptar amb una partida de 3 milions d’euros provinents de les subhastes de les propietats dels germans Anllò, l’oposició, d’entrada, ja no és partidari de les subhastes.
Malgrat tot el primer pas està donat i la idea presentada per l’equip de govern – dissenyada pel CABE (Consorci Assistencial del Baix Empordà) – no va rebre cap mena de crítica.
Al final del Ple els representants dels principals partits (Miquel Lobato, Pere Albó i Carles Motas) feien declaracions sobre aquesta unanimitat a la nostra emissora. També podeu comprobar en el document els retocs que es varen fer a la moció en el recés del Ple.

Veus Lobato-Albó-Motas

[audio:http://www.rsf.fm/audio/declaracions_asil.mp3]

El més llegit

I després