I després

TOTES LES COLLES DE SFG DESFILARAN A PLATJA D’ARO

Compartiu aquesta història

Finalment l’Ajuntament de Platja d’Aro ha rectificat la seva intenció de restringir a 13 colles (de les 23 existents) de Sant Feliu la seva participació a la rua del dissabte 24 de febrer. A més havien de ser colles que haguéssin quedat ben classificades en anteriors edicions. Existia un acord verbal de lliure participació als tres municipis: Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro.

Les colles ganxones no es varen inscriure individualment, sinó en bloc, amb la intenció de participar-hi totes o cap i buscar alternatives, com la invitació de fer-ho la mateixa tarda a Palamós o bé organitzar una activitat a la ciutat.

Un cop reconduïda la situació amb l’acceptació de totes les colles de les tres poblacions, l’Ajuntament ganxó ha fet pública una nota que diu textualment el següent: “L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols expressa la seva satisfacció pel canvi de postura manifestat pels responsables de la població de Castell-Platja d’Aro d’admetre totes les colles guixolenques en bloc a la Rua del seu Carnaval, dissabte a la tarda.

Aquesta festivitat ha de mantenir-se com una ocasió de trobada i col·laboració mútua entre els municipis veïns, continuant l’esperit de germanor que hi ha hagut des del principi, amb un acord definitiu.

Des de Sant Feliu s’admetrà també la inscripció en bloc de totes les colles de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro.

La Rua de Sant Feliu de Guíxols del Divendres 24 de febrer serà enguany espectacular, i incorpora com a gran novetat el recorregut per la carretera de Girona, àmpliament desitjat per la ciutadania i les colles.

El consistori guixolenc agraeix i valora molt positivament la fermesa demostrada per la unió de totes les colles de Sant Feliu de Guíxols a l’hora de defensar, juntes, la totalitat del col·lectiu, i la seva tasca per preparar un gran Carnaval”.

 

 

El més llegit

I després