I després

Torna una nova edició de la campanya de Cuina del Bacallà i el Peixopalo

Aquest dimecres 2 de març torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la campanya de la ‘Cuina del Bacallà i el Peixopalo’, que s’allargarà fins el 14 d’abril.

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres 2 de març torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició de la campanya de la ‘Cuina del Bacallà i el Peixopalo’, que s’allargarà fins el 14 d’abril.

Un total de 12 establiments de la ciutat hi participen: Bar Casa Irla, Ca L’Isern, Cau del Pescador, El Tinglado, Frankfurt Cal Vicens, La Bodega de Sant Feliu, La Pansa, La Proa, La Salada, Les Dunes- Hotel Barcarola, Marabú i Sabors.

Accediu a tota la informació i als menús fent clic aquí.

Un producte molt lligat a Sant Feliu

A través del port de Sant Feliu de Guíxols es va introduir en aquesta zona el peixopalo, el bacallà sec. Aquest aliment va ser molt apreciat per mariners i tapers durant el segle XIX. Va ser ràpidament assimilat a la dieta de la ciutat i va lligar com cap altre

El més llegit

I després