I després

Torna La Nit en Blanc a Sant Feliu de Guíxols, aquest dissabte

Aquest dissabte 31 d'agost torna, en aquest cas en la seva sisena edició, La Nit en Blanc de Sant Feliu de Guíxols, en la qual els establiments estaran oberts fins la matinada i hi tindran lloc diverses activitats per a tots els públics.

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 31 d’agost torna, en aquest cas en la seva sisena edició, La Nit en Blanc de Sant Feliu de Guíxols, en la qual els establiments estaran oberts fins la matinada i hi tindran lloc diverses activitats per a tots els públics.

Els visitants s’hi trobaran espectacles, gastronomia, música, activitats infantils i una gran desfilada de moda, com a punt central de l’acte, que tindrà lloc a les 11 de la nit al Passeig del Mar.

Com a novetat d’aquest any hi haurà un nou espai de food trucks ubicats al Passeig del Mar. També el dispositiu de joc, situat a la Rambla, des de les 8 del vespre fins acabar la nit, on les persones que hagin comprat als establiments participants aquell dia, podran anar a provar sort i guanyar un dels premis que cedeixen els comerciants.

Podeu consultar i descarregar el programa de l’esdeveniment aquí.

El més llegit

I després