I després

Torna el ‘Guíxols Gaudeix’: aconseguiu vals per gastar en comerços i serveis de Sant Feliu

Aquest 1 de juliol ha donat inici la campanya del Guíxols Gaudeix, que enguany arriba al a seva tercera edició.

Compartiu aquesta història

Aquest 1 de juliol ha donat inici la campanya del Guíxols Gaudeix, que enguany arriba al a seva tercera edició.

Aquesta activitat, que compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants Guíxols Comerç i Turisme, convida al consumidor a realitzar compres en diferents establiments i serveis de Sant Feliu de Guíxols, omplir una butlleta amb 10 tiquets de compra d’aquests comerços i, un cop completada, bescanviar-la per vals econòmics.

Aquest vals són per gastar en establiments o serveis de la mateixa ciutat. El funcionament de la campanya és el següent:

► Cada negoci posa a disposició dels clients una butlleta de participació amb 10 caselles que us segellaran un cop feu compres o consums per un import mínim de 15€.
► Un cop tingueu plena la butlleta amb 10 segells de 10 establiments diferents, l’haureu de lliurar a l’Oficina de Turisme on se us entregarà, automàticament, un val de 10€ per a gastar en els establiments i serveis col·laboradors i que s’hauran de bescanviar abans del 30 de setembre de 2021 a les 14 hores.

A més, entre tots els participants, se celebrarà un sorteig amb vals valorats amb fins a 5.000€. Els premis són:

► 1r premi val de 2000 €.
► 2n premi val de 1000 €.
► 3r premi val de 500 €.
► 10 premis de 150 €.

Totes les butlletes participants s’han d’haver lliurat a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols abans del 5 de setembre a les 14 hores.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, explica que “actualment tenim més de 200 establiments que se sumen a aquesta campanya” destacant que “és una campanya totalment viva” i els negocis s’hi poden anar apuntant.

La regidora s’ha mostrat molt satisfeta per l’èxit de les anteriors edicions: “van funcionar molt i molt bé” i ha recordat que aquesta iniciativa “ha posat un granet de sorra perquè la gent consumeixi ciutat”·

La presidenta de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, Alèxia Sánchez, explica que “és una campanya que acollim amb moltíssima il·lusió com sempre”, destacant que “és una manera de promocionar el comerç local i reactivar l’activitat econòmica de la ciutat”.   

La campanya finalitza el proper 31 d’agost. Podeu consultar tota la informació i les bases fent clic aquí.

La presidenta de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, Alèxia Sánchez, explica que “és una campanya que acollim amb moltíssima il·lusió com sempre”, destacant que “és una manera de promocionar el comerç local i reactivar l’activitat econòmica de la ciutat”.   La campanya finalitza el proper 31 d’agost. Podeu consultar tota la informació i les bases fent clic aquí.

A més, amb el Festival de Porta Ferrada i la campanya Guíxols Gaudeix, podeu aconseguir vals de 1000 euros per gastar a Sant Feliu. Només cal que presenteu, a l’espai adaptat al Village del Porta Ferrada al Guíxols Arena:

► L’entrada del concert al qual assistiu.
► Un tiquet de compra del mateix dia, de mínim 15 euros, en un establiment col·laborador de la ciutat.

Es sortejarà un val en cadascun dels espectacles.

La regidora de Turisme, Núria Cucharero, explica que “és la fórmula que hem trobat per vincular el Festival al consum local” i que venir a Sant Feliu “a consumir cultura, tingui premi”.

El més llegit

I després