I després

Torna el Ganxotapes amb més establiments participants que mai i la primera ganxotapa dolça

Compartiu aquesta història

El divendres 28 d’abril torna el Ganxotapes en la seva edició de primavera, que comptarà amb 37 establiments participants, més que en cap altra edició, i amb la primera ganxotapa dolça. La regidora de Turisme, Núria Cucharero, destaca la gran quantitat d’establiments participants i també com es reparteixen la campanya.

 

Una edició més, es farà el concurs per triar la millor Ganxotapa. Els participants han de puntuar de l’1 al 4 les ganxotapes que tastin, fent servir el llibret que es troba a l’Oficina de Turisme, als establiments participants i col.laboradors i en edificis municipals. Els llibrets s’hauran d’entregar a l’Oficina de Turisme, a La Rambla, abans del 5 de juny de 2023.

D’altra banda, també hi haurà els premis als ‘ruteros’, que participaran en el sorteig de diferents obsequis dividits en 3 categories diferents. Els premis es faran públics abans del diumenge 11 de juny de 2023 a les xarxes socials i al web www.visitguixols.com. Núria Cucharero destaca la consolidació de la campanya, que s’ha convertit ja en una tradició a la ciutat.

 

La campanya durarà un mes i s’allargarà fins el 28 de maig. Abans que comenci, podreu trobar tota la informació, com també les bases per participar-hi, al web de Turisme de l’Ajuntament clicant aquí i les seves xarxes socials.

El més llegit

I després