I després

Torna el ‘Ganxo Parc’, el parc infantil de Nadal i espai familiar, el proper 27 de desembre al pavelló de La Corxera

Els infants i joves trobaran aquestes festes al Ganxo Parc, el parc infantil de Nadal i espai familiar, una espectacular oferta de jocs i activitats lúdiques ubicades al Pavelló de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Els infants i joves trobaran aquestes festes al Ganxo Parc, el parc infantil de Nadal i espai familiar, una variada oferta de jocs i activitats lúdiques ubicades al Pavelló de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols.

Durant diversos dies, els més joves s’hi podran acostar i gaudir de més d’una vintena de propostes per a tots els gustos. Estarà obert els dies 27, 28, 29, 30, 31 de desembre i 2 i 3 de gener, de 10.30 a 13.30 i de 17 a 20 hores, excepte el dia 31 que només obrirà al matí.

Entre les nombroses activitats hi haurà ludoteca, inflables, tallers de manualitats, tallers de maquillatge, zona d’esports, entre altres. També es realitzaran un seguit de dinamitzacions puntuals: inflable de potència de xut i del llançament, visita de la mascota del Ganxo Parc, Cap d’Any infantil i actuació musical.

El preu de l’entrada és de 3€ (1 sessió, matí o tarda) i el de l’abonament és de 15 euros (corresponent a 10 sessions). Les entrades s’adquireixen el mateix dia a taquilla. Cal recordar que un ampli equip de monitors controlarà totes i cadascuna de les activitats realitzades, seguint tots els protocols anti-Covid.

El més llegit

I després