I després

Torna el “Cap de Setmana Jove” de Sant Feliu al Guíxols Arena

Torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició del Cap de Setmana Jove, que s’ubicarà al Guíxols Arena, i que tindrà lloc el 6 al 8 de setembre.

Compartiu aquesta història

Torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició del Cap de Setmana Jove, que s’ubicarà al Guíxols Arena, i que tindrà lloc del 6 al 8 de setembre. Podeu consultar els horaris detallats de les activitats clicant aquí.

•Divendres 6 de setembre el protagonista serà el punk-rock a la tradicional Diada Jove de les JERC Guíxols, amb grups com Debakle, A Jako Pako, Komodor o Espectros del Kaos. La diada es complementa amb vàries activitats populars al llarg del dia.

•Dissabte 7 de setembre TEDECE celebra la dotzena edició del seu SanFeFunk, un festival dedicat al Hip-Hop i la cultura urbana plenament consolidat. Durant el dia es portaran a terme diferents exhibicions i tallers de graffitti, Breakdance, Rap, Beatbox, entre altres propostes. Al vespre s’iniciaran els concerts amb actuacions com les d’Arianna Puello, Anier, Falsalarma, Socioejecutor, McKea, entre altres propostes.

•Diumenge 8 de setembre està especialment pensat com una festa adreçada a tots els públics, una Festa a la Fresca amb diferents inflables, jocs d’aigua, Holi Party, festa de l’escuma, entre altres, en una proposta per gaudir-ne en família.

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament es destaca que la coordinació i col·laboració entre entitats locals és clau per a la celebració d’aquest “gran cap de setmana jove” farcit d’activitats per a tots els gustos.
Afirmen que “es recupera, d’alguna manera, l’esperit que es va crear l’any 2008 amb l’organització de les barraques a la platja de Sant Feliu de Guíxols que va significar l’inici de la Festa Major Jove, amb algunes de les entitats que ja en aquell moment van impulsar-la”.

Amb la creació del Cap de Setmana Jove, que enguany celebra la seva tercera edició, es van voler reubicar i concentrar dos festivals que ja s’organitzaven des de feia molts anys, celebrant-los en un mateix cap de setmana i un mateix lloc amb la clara intenció de poder oferir unes activitats més potents i dotar-les de millors infraestructures i mitjans.

Així doncs el SanFefunk, un festival de cultura urbana a càrrec de l’entitat local TEDECE, que aquest any celebra la seva dotzena edició, i la Diada Jove, que es celebra des de fa uns 15 anys organitzada per les JERC Guíxols, es complementen amb una festa Holi per celebrar la fi del període de vacances.

 

 

El més llegit

I després