Torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició del Cap de Setmana Jove, que s’ubicarà al Guíxols Arena, i que tindrà lloc del 6 al 8 de setembre. Podeu consultar els horaris detallats de les activitats clicant aquí.

•Divendres 6 de setembre el protagonista serà el punk-rock a la tradicional Diada Jove de les JERC Guíxols, amb grups com Debakle, A Jako Pako, Komodor o Espectros del Kaos. La diada es complementa amb vàries activitats populars al llarg del dia.

•Dissabte 7 de setembre TEDECE celebra la dotzena edició del seu SanFeFunk, un festival dedicat al Hip-Hop i la cultura urbana plenament consolidat. Durant el dia es portaran a terme diferents exhibicions i tallers de graffitti, Breakdance, Rap, Beatbox, entre altres propostes. Al vespre s’iniciaran els concerts amb actuacions com les d’Arianna Puello, Anier, Falsalarma, Socioejecutor, McKea, entre altres propostes.

•Diumenge 8 de setembre està especialment pensat com una festa adreçada a tots els públics, una Festa a la Fresca amb diferents inflables, jocs d’aigua, Holi Party, festa de l’escuma, entre altres, en una proposta per gaudir-ne en família.

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament es destaca que la coordinació i col·laboració entre entitats locals és clau per a la celebració d’aquest “gran cap de setmana jove” farcit d’activitats per a tots els gustos.
Afirmen que “es recupera, d’alguna manera, l’esperit que es va crear l’any 2008 amb l’organització de les barraques a la platja de Sant Feliu de Guíxols que va significar l’inici de la Festa Major Jove, amb algunes de les entitats que ja en aquell moment van impulsar-la”.

Amb la creació del Cap de Setmana Jove, que enguany celebra la seva tercera edició, es van voler reubicar i concentrar dos festivals que ja s’organitzaven des de feia molts anys, celebrant-los en un mateix cap de setmana i un mateix lloc amb la clara intenció de poder oferir unes activitats més potents i dotar-les de millors infraestructures i mitjans.

Així doncs el SanFefunk, un festival de cultura urbana a càrrec de l’entitat local TEDECE, que aquest any celebra la seva dotzena edició, i la Diada Jove, que es celebra des de fa uns 15 anys organitzada per les JERC Guíxols, es complementen amb una festa Holi per celebrar la fi del període de vacances.