La direcció del Festival Porta Ferrada ha anunciat que hi ha un canvi de darrera hora, tant d’espai com d’horari, del concert de The Youth Turkish Orchestra que està programat pel proper dilluns, 8 d’agost i que per motius tècnics canvia de lloc.

Així doncs, la nova ubicació i horari és al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer  el proper dilluns, 8 d’agost a les 22,00 hores, essent vàlides per a aquest espai les entrades adquirides.

Fundada l’any 2007 per Cem Mansur i amb músics d’entre 16 i 22 anys provinents de tots els conservatoris de Turquia, la Turkish National Youth Philharmonic ha actuat amb solistes com Murray Perahia i Natalia Gutman en alguns dels més prestigiosos auditoris i festivals d’Europa.

L’orquestra ha assolit nivells admirables d’excel·lència i, guiats per Mensur, ha situat la part social, amb tallers que mostren l’orquestra com a metàfora perfecta d’autoestima i responsabilitat, entre els seus principals eixos de treball. Una formació d’energia contagiosa sota la batuta d’un director avalat per la seva feina amb l’Orquestra de l’Òpera d’Istanbul (1981-1989), la City of Oxford Orchestra (1989-1997) i l’Akbank Chamber Orchestra (1998-2011).