I després

Teresa Massegosa presentada oficialment com a alcaldable pel SI a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

El passat cap de setmana Solidaritat Catalana per la Independencia (SI) va presentar, en el decurs d’un sopar a Girona, els vint alcaldables de els comarques gironines (tot i que al final en seran vint-i-dos) entre els quals s’hi trobava la candidata per Sant Feliu de Guíxols, Teresa Massegosa.
La candidata guixolenca de SI ha declarat a Ràdio Sant Feliu que, com a prioritat, el seu objectiu és desencallar els grans projectes com són el Thyssen, l’herència dels Anlló i la reforma de l’antic hospital abans que no es lamenti el seu deteriorament atès que és un edifici noble i amb moltes possibilitats que cal recuperar.

Quant a la resta, assegura que és fonamental la reactivació del comerç i de les empreses mitjançant ajuts que permetin als empresaris superar la situació de crisi actual.
Una altra preocupació són els joves, especialment aquells que abandonen els estudis i volten pels carrers sense motivació ni rumb. L’objectiu és reconduir-los cap a un futur profitós i amb possibilitats a través de tallers o d’accions concretes per tal que reprenguin l’activitat en l’àmbit de l’ensenyament o del treball.

Quant a la llista, es mostra il•lusionada ja que considera que ha format un equip jove i preparat que està treballant sense descans per tal de projectar una imatge dinàmica i atractiva amb la intenció de dedicar-se incondicionalment a Sant Feliu. Una mostra del perfil són els tres integrants que la segueixen a la candidatura que són: Joan Serra, Martí Vinyals i David Escarpanter.

És conscient que debuten i que el repte principal és aconseguir representació, tot i que tampoc descartarien un segon o fins i tot un tercer regidor en el millor dels casos. És per això que és imprescindible que el seu missatge arribi amb claredat als ciutadans per tal que puguin contrastar el seu programa i objectius amb els de la resta de grups que es presenten als comicis del 22 de maig.

És aviat per parlar de pactes o aliances i condiciona qualsevol possibilitat als fonaments del seu ideari catalanista i independentista.

El més llegit

I després