I després

Teatre a Santa Cristina

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro ha programat l’obra de teatre: L’ABANDERAT, EL BIBLIOBÚS DEL FRONT de Rizoma Teatre, aquest divendres 12 de juliol a les 20.30h del vespre al jardí de la biblioteca.
És la història del bibliobús, un camió adaptat com a biblioteca mòbil que donava cabuda a més de 2.000 llibres i 750 fullets i revistes destinats als soldats de primera línia del front durant la Guerra Civil Espanyola. Mostraran com es va viure la seva creació, les peripècies dels seus personatges i com va transportar cap a l’exili els més prestigiosos intel·lectuals catalans cap a França quan es produí l’èxode republicà.
El resultat és una obra de petit format, dins el gènere “road-movie teatral” on 2 actors i 2 actrius interpreten més de 15 personatges verídics i ficticis que es transformen a escena, a la vista del públic.
“L’abanderat” és una obra d’amor cap al teatre, la història, la memòria i la literatura, on amb gairebé res es fa molt, provocant un ampli ventall d’emocions.

El més llegit

I després