Teatre a Santa Cristina

La Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro ha programat l’obra de teatre: L’ABANDERAT, EL BIBLIOBÚS DEL FRONT de Rizoma Teatre, aquest divendres 12 de juliol a les 20.30h del vespre al jardí de la biblioteca.
És la història del bibliobús, un camió adaptat com a biblioteca mòbil que donava cabuda a més de 2.000 llibres i 750 fullets i revistes destinats als soldats de primera línia del front durant la Guerra Civil Espanyola. Mostraran com es va viure  la seva creació, les peripècies dels seus personatges i com va transportar cap a l’exili els més prestigiosos intel·lectuals catalans cap a França quan es produí l’èxode republicà.
El resultat és una obra de petit format, dins el gènere “road-movie teatral” on 2 actors i 2 actrius interpreten més de 15 personatges verídics i ficticis que es transformen a escena, a la vista del públic.
“L’abanderat” és una obra d’amor cap al teatre, la història, la memòria i la literatura, on amb gairebé res es fa molt, provocant un ampli ventall d’emocions.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació