I després

TALLS PER TREBALLS A LA CARRETERA DE PALAMÓS

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dimarts i fins el proper divendres, operaris dels Serveis Tècnics de Seguretat Viària i Protecció Civil han procedit a reparar i asfaltar diversos trams de la carretera de Palamós que presenten irregularitats en el ferm del vial.

Les obres han començat al Passeig dels Guíxols, a l’alçada del Bar Xaica, i continuaran en un primer tram fins el giratori d’accés a Les Bateries i carrer Dr. Fleming, on es van reposant les zones més malmeses i, un cop acabat, s’hi va fent una capa contínua d’asfalt.

Un segon tram anirà des d’aquest punt fins arribar a la rotonda de Sant Pol (a l’alçada de la benzinera CEPSA), on també cal actuar en alguns trams i on es preveu que un cop reparats s’hi apliqui slurry, un tractament compost de diversos materials que s’utilitza en pistes esportives, carrils bici i en superfícies asfaltades, entre altres, per millorar l’adherència.

Aquesta actuació està obligant als conductors a cercar itineraris alternatius, que s’aniran reduint al temps que es van lliurant els trams reparats.

En els propers dies publicarem el llistat d’actuacions de nou asfaltat i construcció i reparació de voreres d’alguns vials, en aquest cas a càrrec de l’Ajuntament, amb un import de 144.000 euros (95.000 en asfaltat i 49.000 en voreres). També se’n preveu una altra destinada a més carrers, ja pel primer tram del 2018, per un import de 250.000 euros.

El més llegit

I després