Tallers per a persones afectades per la fibromiàlgia

L’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia del Baix Empordà va oferint mica en mica més serveis i nous punts de trobada per a aquelles persones afectades per aquesta malaltia en aquesta zona de la Costa Brava Centre.

Aquests dies estan anunciant la seva presència, a través d’un taller de ioga adaptat, a càrrec de Margarita Meranges, al qual es pot assistir tots els dijous a les 6 de la tarda al Centre Cívic Vilartagues de la plaça Salvador Espriu de Sant Feliu de Guíxols.

Activitats previstes a Sta. Cristina d’Aro:

-SESSIONS DE GIMNÀSTICA SUAU I RELAXACIÓ: els divendres de 15.15 h. A 16.45h., a càrrec de la Srta. Irene López. Lloc: Pavelló d’esports de Sta. Cristina

-Activitats a la piscina “La Cotxera” de St. Feliu de Guíxols, en conveni amb l’Associació: Aquagym (demanar informació a Rosa Pi)

-SESSIONS DE IOGA, a càrrec de Margarita Meranges, els dilluns de 15.15h. A les 16.45h. Lloc: Punt d’Igualtat.

-Xerrada: ELS BENEFICIS DE LES TERÀPIES NATURALS EN LA FIBROMIÀLGIA, a càrrec de Núria Ordóñéz, terapeuta natural i biòloga. Tindrà lloc el 9 de maig a les 19:30h al Punt d’Igualtat de Santa Crista d’Aro, Passatge Pompeu Fabra, 2.

-Per a més informació, al telèfon 666186006 (Rosa Pi).

L’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia del Baix Empordà ofereix periòdicament assessorament, tallers, xerrades i teràpies per a totes aquelles persones que pateixen aquesta malaltia amb l’objectiu de disposar de la màxima informació possible a través dels especialistes i així poder alleujar al màxim els símptomes derivats de la malaltia per tal de millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació