I després

Tallers per a persones afectades per la fibromiàlgia

Compartiu aquesta història

L’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia del Baix Empordà va oferint mica en mica més serveis i nous punts de trobada per a aquelles persones afectades per aquesta malaltia en aquesta zona de la Costa Brava Centre.

Aquests dies estan anunciant la seva presència, a través d’un taller de ioga adaptat, a càrrec de Margarita Meranges, al qual es pot assistir tots els dijous a les 6 de la tarda al Centre Cívic Vilartagues de la plaça Salvador Espriu de Sant Feliu de Guíxols.

Activitats previstes a Sta. Cristina d’Aro:

-SESSIONS DE GIMNÀSTICA SUAU I RELAXACIÓ: els divendres de 15.15 h. A 16.45h., a càrrec de la Srta. Irene López. Lloc: Pavelló d’esports de Sta. Cristina

-Activitats a la piscina “La Cotxera” de St. Feliu de Guíxols, en conveni amb l’Associació: Aquagym (demanar informació a Rosa Pi)

-SESSIONS DE IOGA, a càrrec de Margarita Meranges, els dilluns de 15.15h. A les 16.45h. Lloc: Punt d’Igualtat.

-Xerrada: ELS BENEFICIS DE LES TERÀPIES NATURALS EN LA FIBROMIÀLGIA, a càrrec de Núria Ordóñéz, terapeuta natural i biòloga. Tindrà lloc el 9 de maig a les 19:30h al Punt d’Igualtat de Santa Crista d’Aro, Passatge Pompeu Fabra, 2.

-Per a més informació, al telèfon 666186006 (Rosa Pi).

L’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia del Baix Empordà ofereix periòdicament assessorament, tallers, xerrades i teràpies per a totes aquelles persones que pateixen aquesta malaltia amb l’objectiu de disposar de la màxima informació possible a través dels especialistes i així poder alleujar al màxim els símptomes derivats de la malaltia per tal de millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

El més llegit

I després