I després

(S’AMPLIA EL TERMINI) Subvencions de l’Ajuntament a les empreses de Sant Feliu de Guíxols que han patit les conseqüències de la crisi de la COVID-19

El consistori guixolenc ha impulsat dues noves línies de subvenció per a les empreses i els autònoms amb seu fiscal i activitat econòmica a Sant Feliu. Una és per a la baixada d'ingressos durant l'estat d'alarma, mentre que l'altra va destinada als costos d'adaptació dels establiments a la nova normalitat.

Compartiu aquesta història

S’AMPLIA EL PLAÇ FINS EL 31 DE JULIOL

  • Fins al 27 de juliol hi ha temps per sol·licitar l’ajuda que l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat per ajudar les empreses locals que ha estat perjudicat per la crisi de la Covid-19. Aquestes ajudes formen part del Pla de Contingència que l’Ajuntament va aprovar per als negocis de Sant Feliu, que van veure afectada la seva economia per la pandèmia.
  • L’objecte d’aquesta subvenció és la concessió d’una ajuda d’emergència, de caràcter puntual, en règim de concurrència competitiva, amb la finalitat de donar suport aquelles empreses que s’han vist obligades a tancar temporalment o que han sofert una davallada dels ingressos per vendes respecte al mateix període de l’any anterior.

Hi ha dues dues grans línies de subvenció:

  • Línia 1. És una subvenció que permet ajudar en l’afectació que va provocar la pandèmia COVID-19 (despeses corrents de l’activitat). En la tramitació es demanen un seguit d’indicadors, comprovants i dades. Qui ho sol·liciti pot rebre un mínim de 300 euros i un màxim de 1.000, i s’ha de tenir en compte que serà, com a màxim, del 50% de la despesa subvencionable. Consulteu les bases on apareixen tots els criteris, requisits i condicions.
  • Línia 2. Ajuts econòmics de suport a empreses i autònoms per a l’adaptació a les noves mesures d’higiene i de mesures preventives del COVID-19 (mesures de prevenció i higiene per evitar el contagi i la propagació del COVID-19). Les empreses que ho sol·licitin poden rebre entre 150 euros i 300 euros i es podrà cobrir el 100% del cost de l’actuació. Consulteu les bases on apareixen tots els criteris, requisits i condicions.

La quantia de cada ajut dependrà de la valoració que es realitzi. S’avaluarà cada sol·licitud, d’acord amb els criteris establerts en aquestes bases, i atesa la qualificació aconseguida, el pressupost presentat i la dotació pressupostària establerta a la convocatòria, es determinarà l’import de la subvenció a atorgar.
Per l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, “es tracta d’una oportunitat que l’Ajuntament ofereix als negocis locals, i ha convidat tot el sector a consultar les bases, publicades a l’espai web de l’Ajuntament. Tal com ha indicat, “estem parlant d’una xifra global important, i esperem arribar a totes les persones i activitats econòmiques que han patit pèrdues per la COVID-19”.

TOTA LA INFORMACIÓ, BASES, CONDICIONS, I EXPLICACIONS DE TRAMITACIÓ, AQUÍ:
http://ciutada.guixols.cat/tramit/Subvencions-a-les-activitat-economiques-de-la-ciutat-de-Sant-Feliu-de-Guixols-afectades-per-la-crisi_1379

El més llegit

I després