STREET OUTLET A PDA

Nova edició de la proposta Street Outlet Platja d’Aro (pdf), aquest cap de setmana 5 i 6 de setembre (10-22 h). Durant dos dies, més d’un centenar de comerços i establiments prenen el carrers del centre de la ciutat per presentar-hi moda, tendències, colors, estil, personalitat i varietat amb les millors ofertes de l’any a l’entorn d’un ampli estoc de productes de primer nivell a preus immillorables. Segons informa ciutada.platjadaro.com, és una oportunitat única per cercar i trobar grans oportunitats de compra en el centre comercial i oci a cel obert més gran de la Costa Brava.
Una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Castell–Platja d’Aro i S’Agaró i de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament; que després de 30 edicions abandona el nom clàssic i el model tradicional de La Botiga al Carrer, iniciat l’estiu de l’any 2000 i que s’ha celebrat ininterrompudament dos cops l’any, tot coincidint amb el final de la temporada d’hivern i d’estiu. Enguany també s’estrena el nou model de bosses de paper i plàstic que de manera unificada distribueixen els establiments participants per a les compres dels clients, així com la campanya de promoció de l’esdeveniment.
Amb el nou concepte Street Oultet, Platja d’Aro vol mostrar tot el seu potencial i oferta comercial i de serveis; i alhora donar protagonisme als establiment participants, generant dues jornades de comerç lúdic i participatiu. Aquesta acció de dinamització comercial s’afegeix a altres iniciatives que desenvolupades al llarg de l’any com són Moonlight Shooping, la gran festa del comerç local; Magic Night amb establiments oberts i espectacles fins ben entrada la nit; o Platja d’Art amb l’exposició de quadres de diversos artistes en desenes d’establiments alhora que alguns restaurants ofereixen el Menú de l’Art.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació