I després

Sortejats els membres de les meses electorals del 23J

S'han designat 924 noms en total

Compartiu aquesta història

Aquest matí l’Ajuntament de Sant Feliu ha fet el sorteig per designar els membres de les diferents meses electorals previstes pels comicis a les corts generals de finals de juliol.

A l’igual que en les darreres eleccions municipals de fa un mes, les del 23 de juliol tindran 22 meses repartides en 7 centres electorals. Cada una d’aquestes meses electorals tindrà els 3 membres titulars; el president i els dos vocals, i, a més, 14 suplents per a cada càrrec. 

En total s’han designat un total de 924 noms, el que suposa 42 persones assignades a cada una de les meses electorals.

Aquesta setmana les persones designades rebran la notificació i el proper dia 23 de juliol hauran d’estar de bon matí a la constitució de les meses.

Per a les eleccions generals es mantindrà el mateix esquema electoral a la nostra ciutat. De nou el pavelló de la Corxera serà centre electoral en substitució de l’Ajuntament i del centre Tramuntana. També es votarà a les escoles Baldiri Reixac, Gaziel i l’Estació, a la llar d’infants l’Oreneta i als centres cívics de Vilartagues i de Tueda. 

Ara fa 4 anys, al novembre del 2019, van votar a la nostra ciutat 2 de cada 3 censats, amb més del 67% de participació, lluny del 50% registrat ara fa un mes a les últimes municipals.

El més llegit

I després