I després

S’organitzen diverses activitats per l’arribada de l’Oxfam Trailwalker d’aquest cap de setmana

Els assistents podran gaudir de balls, dansa, fitness, escacs, jocs gegants i dj’s, entre altres propostes

Compartiu aquesta història

Per l’arribada a Sant Feliu de Guíxols dels corredors participants a l’Oxfam Trailwalker, aquests propers dissabte 6 i diumenge 7 d’abril s’han organitzat diverses activitats als Jardins Juli Garreta.

Les primeres arribades estan previstes per dissabte a la tarda. A les 17.30 hores hi haurà una cursa escolar i a les 6, jocs gegants a càrrec de Kids&Us. A partir de les 7 de la tarda serà el torn de l’actuació del grup de funky de l’Escola l’Estació i dels alumnes de ballet de Dansanimàlia.

Ja de cara a les 8 del vespre, Pablo Arenas farà un entrenament fitness i per acabar la jornada de dissabte, a les 10 de la nit hi haurà sessió musical amb DJ Jacob i Deejay Juampi.

Diumenge, les activitats començaran a les 10 del matí amb una simultània d’escacs a càrrec del Club Guixolenc d’Escacs i a les 10.30, hi haurà una classe de zumba amb el Centre Esportiu La Corxera.

A partir de les 11.30 hores, Mistreet Dance Studio proposarà la seva dansa urbana i per acabar, a les 12.30 hores, hi haurà una vermut session amb DJ Javi Martín i DJ Joker.

L’Oxfam Trailwalker te com a objectiu recaptar fons per respondre a les emergències humanitàries causades pel canvi climàtic i la pobresa que produeixen, com ara inundacions o sequeres, a més de donar suport a les persones més afectades pel canvi climàtic.

El més llegit

I després