I després

S’organitza una neteja popular del litoral de Sant Feliu aquest dissabte

Per participar a l'activitat no cal inscripció, només ser a les lletres 'Guíxols' del Passeig a les 8.30 hores.

Compartiu aquesta història

Netegem el fons marí, amb el suport de l’Ajuntament, organitza una neteja popular del litoral de Sant Feliu per aquest dissabte 12 d’agost. La trobada serà davant les lletres ‘Guíxols’ del Passeig del Mar a partir de les 8.30 hores del matí.

La finalitat d’aquesta activitat és conscienciar les persones sobre la importància de mantenir net aquest sector i que vegin que, per exemple, qualsevol cosa que es llenci al terra pot acabar al mar. Així ens ho explica Domènec Grané, un dels responsables d’organitzar l’activitat.

La neteja inclourà diversos espais com ara la platja gran, tant la zona de sorra com la de les barques, els dos espigons, a més de la zona de bany, en aquest darrer cas fent esnòrquel. L’organització també està mirant d’incloure a la neteja uns submarinistes per arribar fins la part més profunda de la badia.

Per participar-hi no cal apuntar-s’hi, només s’ha d’anar all lloc indicat a l’hora corresponent i allà es farà entrega als participants del material divers que l’Ajuntament els oferirà.

Aquesta activitat ja s’havia realitzat amb anterioritat, sobretot a partir de l’any 2019 quan es van començar a fer diverses neteges d’aquest tipus a la ciutat amb el suport del consistori.

El més llegit

I després