I després

Darrers dies per obtenir els vals de compra de la campanya Guíxols Gaudeix

Tots els participants entraran en el sorteig de diversos premis en format de vals de compra valorats en 5.000 euros

Compartiu aquesta història

Aquest mes d’agost acaba la campanya del Guíxols Gaudeix amb la qual comparant a Sant Feliu es poden aconseguir vals de compra per seguir gastant en els 250 negocis participants de la nostra ciutat. A més, tots els participants entraran en el sorteig de diversos premis en format de vals de compra valorats en 5.000 euros.

L’edició d’aquest any va començar el mes de juliol passat per incentivar, un any més, les compres als comerços de Sant Feliu. El funcionament de la campanya és molt senzill: els participants han d’omplir una butlleta amb els segells de 10 establiments participants i automàticament reben un val de compra de 10 euros que han de recollir a l’Oficina de Turisme de La Rambla. Així ho explica la regidora de Turisme, Núria Cucharero.

Per participar a la campanya, cadascuna de les compres que es facin han de ser d’un import mínim de 15 euros. Per entrar al sorteig final, les butlletes s’han d’haver lliurat a l’Oficina de Turisme abans del 7 de setembre a les 6 de la tarda. El sorteig es durà a terme l’endemà, divendres 8 de setembre, al Saló de Plens de l’Ajuntament.

En la darrera edició del Guíxols Gaudeix, que es va celebrar durant les passades festes de Nadal, es va batre rècord de participants amb vora 700 butlletes entregades.

El més llegit

I després